Hapus Bau Badan

Secara Semulajadi

Cuba Hari Ini!

Ketahui Selanjutnya

APA ITU MAGIC BLUE?

 
Deodorant semulajadi yang dihasilkan menggunakan Tawas.
Selamat, tanpa bahan kimia berbahaya.
Cara bertindaknya bukan menutup bau dengan wangian seperti kebanyakan deodorant di pasaran, tetapi menghilangkan bauan secara semulajadi dan alami.

Magic Blue menghapuskan bau badan masam, kepam, tengik dan busuk sehingga 3 HARI!

Spray sekali, tahan hingga 3 hari!

Magic Blue sesuai untuk semburan seluruh badan, ketiak, kaki, kelangkang dan sebagainya.

 
 

Produk Terbaik

Menggunakan bahan semulajadi dan halal

Tiada bahan kimia berbahaya & alkohol

Produk keluaran bumiputera Muslim

Telah berada di pasaran selama lebih 20 tahun!

Mudah Dibawa

Botol cantik menarik, muat ke dalam poket beg

Hanya spray dan anda bebas ke mana sahaja!

Sapu dengan tangan jika perlu

Sesuai untuk seisi keluarga

Mesra Pengguna

Tidak meninggalkan kesan pada pakaian harian

Tidak melekit & tiada kesan kuning pada baju

Anti-bakteria dan anti-penuaan.

Gunakan tanpa was-was, suci dan mesra solat




Kini Berwajah Baru!!

 



Formula Hebat Magic Blue

Mineral Tawas, Air Mawar, Herba Terpilih dan Air Suling.


 

Antara Ribuan Pengguna Yang Berpuas Hati Dengan Magic Blue

 

Pakej Yang Ditawarkan

Semakin Tinggi Nilai Pakej, Semakin Tinggi Penjimatan!


Sebotol

RM29.00


Magic Blue Premium
Isipadu: 20ml
Kuantiti: 1 botol


Semenanjung RM29.00
Sabah/Sarawak RM36.00


Pesan Sekarang!


Kembar Dua

RM54.00


Magic Blue Premium
Isipadu: 20ml
Kuantiti: 2 botol


Semenanjung RM54.00
Sabah/Sarawak RM66.00


Pesan Sekarang!


Kembar Empat

RM100.00


Magic Blue Premium
Isipadu: 20ml
Kuantiti: 4 botol


Semenanjung RM100.00
Sabah/Sarawak RM120.00


Pesan Sekarang!

Pesanan Produk

Sila Pilih Pakej Untuk Paparan Maklumat Bayaran
Menghantar pesanan bermakna anda BERSETUJU dengan terma kami.
Nota: Ruang bertanda (*) WAJIB diisi

Apa Kata Pengguna?

Kepuasan pelanggan keutamaan kami.
Sila recommend jika anda berpuas hati.

  • Lina

    Boleh Tidur di Ketiak Cik Abang

    Hahaha sekarang dah boleh tidur celah ketiak abang. Dulu, dekat dengan ketiak je pening ;)

  • Rahman

    Macam Tak Percaya!

    Saya spray sebelum main badminton. Habis main, balik rumah, badan langsung takda bau. Magic Blue terbaikk!

  • Iqbal

    Jimat Masa Tak Payah Tonyoh

    So far memang best guna Magic Blue. Jimat masa tak payah tonyoh deodorant dah pagi-pagi. Deodorant lama saya dah tinggal kat kampung. Kalau dulu pergi mana-mana bawak dalam beg.

  • Halmi

    Kaki Tak Berbau Lagi

    Suka sebab lepas ni boleh pakai kasut jenis kulit, sebab dah tak berpeluh dan berbau macam selalu. Tak pakai stokin pun masih selesa.

  • Kak Ngah

    Berpeluh Tapi Tak Berbau

    Kak Ngah suka sangat! Pergi sekolah dari pagi sampai petang, walaupun berpeluh, tapi langsung takda bau. Memang magic!

  • Zahirah

    Memang Menjadi 100%

    Magic Blue ni memang menjadi 100%! Akak saja tak pakai 3 hari berturut-turut. Badan memang bebas bau. Akak nak jadi ejen la dik.

  • Rezuan

    Makin Lama Makin Tahan Lama

    Mula-mula saya spray sehari sekali. Lepas tu 3 hari sekali. Sekarang hanya spray seminggu sekali.

  • Zaim

    Macam Mahal Tapi Sangat Menjimatkan!

    Sebelum ni saya rasa mahal, RM29 untuk 15ml je. Dulu saya beli branded deodorant spray, RM27 dapat 2 tin gedabak. Tapi pakai sebulan dah habis. Magic Blue trial (15ml) saya pakai berbulan-bulan pun tak habis lagi. Jimat sangat!

  • Rasai
    Sendiri
    Hari Ini



Kepuasan pelanggan keutamaan kami.
Sila recommend jika anda berpuas hati.

Soalan Lazim

Jika persoalan anda tiada jawapannya di sini, sila hubungi kami. Kami sentiasa bersedia untuk membantu anda.

Perlukah saya teruskan pakai deodorant lain selepas saya guna Magic Blue?

Tidak perlu.

Bolehkah saya pakai perfume bila saya pakai Magic Blue?

Boleh. Sembur/sapu perfume anda di tempat yang tidak disembur Magic Blue untuk mengekalkan bau wangi perfume.

Perlukah saya bercukur dahulu sebelum spray?

Tidak perlu. Spray mengikut keselesaan anda.

Badan saya tidaklah begitu berbau. Adakah Magic Blue sesuai untuk saya?

Untuk mendapat keyakinan yang lebih, anda boleh menggunakan Magic Blue terutamanya ketika anda membuat kerja berat.

Ada pantang larang dalam menggunakan Magic Blue?

Boleh sembur di setiap bahagian kulit kecuali bahagian kulit luka.

Adakah produk ini mendapat kelulusan KKM?

Sudah tentu. Nombor kelulusan KKM untuk Magic Blue ialah NOT170301871K.

Hubungi Kami

Kepuasan anda matlamat kami, kemusykilan anda adalah keutamaan kami.